Tim Jacobs Lier is uw tuinexpert voor het snoeien en vellen van bomen regio Mechelen - Antwerpen

Bomen snoeien en  bomen vellen: nauwkeurig en professioneel

Bomen snoeien en vellen is geen klus die u niet snel uitvoert. Bij Tuinaannemer Tim Jacobs Lier, uw specialist in tuinonderhoud, nemen we er de tijd voor. Het vergt de nodige voorbereiding én een voorzichtige, professionele benadering.

Een grondig onderzoek van uw bomen is essentieel. Vervolgens bepalen we welke aanpak het meest geschikt is om uw boom te snoeien of te vellen. Werken we met een hoogtewerker of met touwen? Welke omgevingsfactoren moeten we in rekening brengen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het antwoord op al die vragen. En bieden we u een vlotte, veilige en grondige service in het snoeien en vellen van bomen.

Full-service groenonderhoud te Lier - Mechelen - Antwerpen

Ons innovatieve, moderne bedrijf heeft een hart voor uw tuin. Niet alleen particulieren kunnen op ons vertrouwen voor hun tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook groenvoorzieningen voor bedrijven behoren tot ons takenpakket.

We kunnen het snoeien van uw bomen dan ook integreren in een complete service aan groendiensten. Zo bent u zeker dat uw bomen steeds in optimale staat zijn. En dat u geen risico loopt op zieke bomen of brekende takken bij stormweer.

Neem contact op

Een nauwkeurige, professionele aanpak

Full-service in groenonderhoud en -aanleg

Wilt u meer weten over onze service of ons inschakelen voor het vellen of snoeien van bomen

in de regio rond Mechelen, Lier en Heist-op-den-Berg? Vraag nu uw gratis offerte aan!