Tim Jacobs Lier zorgt voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud regio Antwerpen-Mechelen

Laat uw tuin vormen door Tim Jacobs uit Lier, Antwerpen

Tuinaannemer Tim Jacobs Lier verzorgt uw tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Antwerpen-Mechelen maar ook in de rest van Vlaanderen. Snoeien, wieden, scheren, maaien, vellen, aanleggen … Tim Jacobs doet het met veel passie en kennis, aan een correcte prijs.

Waarvoor kunnen bedrijven en particulieren terecht bij Tim Jacobs te Lier, Antwerpen voor hun tuinaanleg en tuinonderhoud?

logo scheren tim jacobs

Hagen en beplantingen scheren

gazons logo tim jacobs

Gazons aanleggen en maaien

 logo tim jacobs

Totaalaanleg

plantenonderhoud logo tim jacobs

Alle aanplantingen voor particulieren en bedrijfsterreinen

winterklaar maken van uuw tuin logo tim jacobs

Winterklaar maken van uw tuin

Totaalaanleg van uw tuin

Een grote tuin waar u geen blijf meer mee weet of een kleine tuin waar u niets mee kunt aanvangen, een bedrijfsterrein onderhouden, … deze tuinspecialist kan ieder tuinonderhoud perfect te baas en ontneemt u met plezier al uw tuinzorgen.

Neem contact op

Tim Jacobs tuinen - Lier, Mechelen & Antwerpen

Is uw groen toe aan een voorjaar-, zomer- of najaarsnoei? Uw hagen mooi vol en dichtbegroeid krijgen? Een boom die veilig geveld moet worden? Een strakke of landelijke tuin van A tot Z aanleggen, van tuinverlichting over alle beplantingen en gazonaanleg tot het plaatsen van tuinhuis of carport? Tim Jacobs is uw zorgzame tuinaannemer voor een totaalaanleg, boomverzorging, grondige of kleinere tuinwerken, vergezeld van professioneel advies, een uitstekende service en kwalitatief materiaal. Contacteer ons!

Bel of mail Tim Jacobs zonder aarzelen voor een offerte van uw tuinonderhoud of tuinaanleg of
contacteer hem gerust voor wat meer info!

Realisaties